YAŞAM:
Erzincanlılar kongreye gidiyor, Öcal başkan adayı

Başkan Hakan Çil’in işlerinin yoğunluğundan dolayı bu dönem aday olmayacağını belirtince, önceki başkan Uğur Öcal adaylığını açıkladı.

Başkanlıkla ilgili süreci sosyal medya hesabından açıklayan Uğur Öcal şunları söyledi:

Değerli dostlar, kıymetli hemşehrilerim. Kasım ayı içerisinde yapılacak olan Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova, (GEDİDAÇ) Erzincanlı'lar Derneği’mizin genel kurulu İçin Dernek Başkanı Hakan Çil beyi ziyaret ederek, süreç ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk.

Ben de kendilerine şu ana kadar yapmış olduğu hizmet ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi ileterek arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucu kendisine aday olduğumu söyledim.

Bunu memnuniyetle karşılayan Hakan Çil başkana ayrıca teşekkür ettim. Malumunuz olduğu üzere dünyayı etkisi altına alan Pandemi sürecinde başkanımız imkanlar çerçevesinde katkılarını sunmuştur.

Hakan Çil bu dönem iş yoğunluğu nedeniyle aday olmayacağını ve her zaman yanımızda olacağını iletti. Ben de adaylık sürecimi başlattım.

Bu nedenle Kasım ayında yapacağımız genel kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ben değil biz varız diyor, tüm dost ve hemşehrilerimize selam, saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku