YAŞAM:
Defne'nin gönül sofrası; Antikkapı mutfağı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin hemen ardından tüm birimleri ve bağlı iştirakleri ile depremin yaralarını sarmak için harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye destekleri aralıksız devam ediyor. Büyükşehir’in deprem bölgesi olan Hatay’ın Defne ilçesinde verdiği hizmetlerin başında yemek servisi geliyor. Bir ekmeği paylaşmanın ekmekten daha lezzetti olduğunu bilen, bu zor günlerde birlik ve beraberliğin önemini kurduğu sofralarla vurgulayan Büyükşehir, Antikkapı A.Ş ile günde üç öğün depremzedelere yemek ikramında bulunuyor.

 

PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR

Depremin kent ve insan üzerindeki tahribatını çok iyi bilen Kocaeli, aynı acıları yaşayan Hatay’ın elini bir an olsun bırakmıyor. Bu kapsamda tüm imkanlarıyla bölgede olan Büyükşehir, Defne’ye kurduğu çadır kentin hemen yanında konuşlandırdığı afet mutfağında depremzedelerin en büyük gereksinimi olan sıcak yemek ihtiyacını karşılıyor. Güler yüzlü personeliyle bölgede görevini en iyi şekilde yapan Antikkapı A.Ş sabah 5 bin kişilik kahvaltı, öğlen ve akşam olmak üzere de 3 çeşit 10 bin sıcak yemek hazırlıyor. Mobil afet tırı ise 15 bin ekmek üretiyor. Büyükşehir, aynı sofrada yüzlerce kişiyi ağırlıyor.

 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku