YAŞAM:
Ağacın İzinde Mimarlar Yıldız Entegre'nin  düzenlediği kahvaltıda buluştu

Doğadan aldığı ilhamla çalışmalarını sürdüren Yıldız Entegre, ilham veren fikir ve projelerin yer aldığı, tasarım odağındaki portre ve haber içeriklerinin yanı sıra, mimar ve tasarımcıların ortak paydada buluştuğu yenilikçi bir fikir platformu olan Ağacın İzinde kapsamında mimarlarla yılın son haftasında bir araya geldi.   

Feriye Lokantası’nda gerçekleştirilen bu keyifli buluşmaya Türkiye’de ve dünyada ses getiren çalışmalara imza atan; Levent Çırpıcı, Alper Derinboğaz, Sabahattin Emir, Emre Kuzlu, Eda Tahmaz, Esra Kestirengöz, Umut Uzuner gibi değerli isimler katıldı.   

Kahvaltı esnasında eğlenceli ve kısa bir sunum yapan Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Geçmişten bugüne 131 yıldır devam eden yolculuğumuzu taçlandırdığımız Ağacın İzinde ile tasarım dünyasına yeni bir soluk getirmemizin yanı sıra sektörün sesini duyuruyor ve tasarım odağında iş yapan profesyonelleri tek bir çatı altında buluşturuyoruz. Bu kapsamda yıl boyu Ağacın İzinde Röportajları kapsamında kahvaltıda bir araya geldiğimiz ve aramızda olamayan değerli mimarlara teşekkür ederiz.” dedi. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku