YAŞAM:
2. Gebze Kitap Fuarı 205 bin kitap severi ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenen 2.Gebze Kitap Fuarı’nı bu sene 205 bin Gebzeli kitapsever ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenen 2.Gebze Kitap Fuarı’nda sona erdi. 29 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda kurulan devasa çadırda bu sene ikincisi düzenlenen Gebze Kitap Fuarı, bu sene de binlerce kitap severi kitapların büyülü dünyasında buluşturdu.

ONUR KONUĞU İLBER ORTAYLI

Onur konuğu tarihçi-yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın katılımıyla düzenlenen açılış töreniyle başlayan ve 100’den fazla yayınevi200 konuk yazarın katılımıyla gerçekleştirilen 2. Gebze Kitap Fuarı’nı bu sene 7’den 70’e 205 bin kitap sevdalısı ziyaret etti.

Onur konuğu tarihçi-yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın konferansıyla başlayan 2. Gebze Kitap Fuarı kapsamında ayrıca GKM’de 22 özel konuğun katılımıyla söyleşi ve konferanslar da gerçekleştirildi. 2. Gebze Kitap Fuarı Kapsamında 365 farklı etkinliğe de imza atıldı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku