TEKNOLOJİ:
İGSAŞ 'İhracatın Yıldızı' ödülünün sahibi oldu

Türk tarım ve sanayi sektörünün güçlü oyuncusu İGSAŞ, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) tarafından, “İKMİB İhracatın Yıldızları Ödülü”ne layık görüldü. Sektörde başarılarına bir yenisini daha ekleyen İGSAŞ, kimyevi gübre ihracatı kategorisinde ödüle layık görüldü.  İKMİB 2022  İhracatın Yıdızları Ödül Törenine İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal katılırken, İGSAŞ adına ödülü Satış ve Pazarlama Direktörü Vedat Altınok aldı.  

ÖDÜLÜNÜ ALDI

 İGSAŞ’ın kurulduğu ilk günden itibaren Türk tarımının gelişmesine katkı sağlama misyonuyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüğüne dikkat çeken  İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, ’Türk çiftçisinin ihtiyacı olan gübreyi üretmenin yanı sıra son yıllarda ihracat pazarımızı da hızla büyütüyoruz. Aldığımız bu ödülün de bu konuda doğru yolda olduğumuzun en büyük ispatı olduğuna inanıyorum. Bu açıdan bu ödüle layık görülmemiz bizim için oldukça anlamlı. Bu başarıyı elde etmemizde kendimizi sürekli geliştirmemiz, dönüştürmemiz ve doğru projelere imza atma yeteneğimizin önemli bir rol oynadığına inanıyorum. Kocaeli fabrikamızdaki kapasite artış yatırımlarının yanı sıra Samsun ve  Hatay’da kuracağımız yeni tesislerle birlikte ihracat pazarında çok daha büyük bir oyuncu olacağız.  İhracata yönelik üretim artışımız İGSAŞ’ı küresel gübre sektöründe daha etkili bir şirket yapacak. Ülkemize ve bulunduğumuz bölgeye artı bir değer yaratabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu çabalarımızın da takdir gördüğünü bilmek bizi ayrıca mutlu ediyor. İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’ne bu organizasyon için teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Rektör Cantürk, Teknopark'ta incelemelerde...
Kocaeli Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer...

Haberi Oku