Yıldız judocular Balkanlardan 4 madalya ile döndü

Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen, 9 ülkeden 224 judocunun yarıştığı Yıldızlar Balkan Şampiyonasında Büyükşehir Kağıtsporlu judocular milli takım adına mindere çıktı. Mavi beyazlı judocular, şampiyonadan 4 madalya ile dönerek büyük başarı elde eti.

İKİ ALTIN MADALYA

Turnuvanın ilk gününde mindere çıkan Kağıtsporlu judocular milli takımımız adına 2 altın ve 2 bronz madalya kazanarak İstiklal Marşımızı Balkanlarda okuttu. 36 kilogramda Zeynep Betül Sarıkaya, 42 kilogramda mindere çıkan Abdülsamet Çakır bütün rakiplerini yenerek altın madalyayı boynuna takmayı başardı.

HEDEFLERİ ARTIK AVRUPA VE DÜNYA DERECELERİ

42 kilogramda Samet Kaydu ve 44 kilogramda mücadele eden Necla Şeker se bronz madalyanın sahibi oldu. Yıldız judocular elde ettikleri başarılı sonuçlar ile hedeflerinin Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında derece almak olduğunu gösterdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku