ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ

Gölcük Belediyesi’nin desteği Gölcük Köyleri Derneği’nin organizasyonuyla bu yıl 3.sü düzenlenen Gölcük Köyleri Arası Futbol Turnuvası bu yıl da büyük çekişmeye sahne oldu. 17 takımın katıldığı bu önemli turnuva Selimiyespor ile Hasaneynspor arasında oynanan final karşılaşmasıyla son buldu. Final maçında tribünler tamamen dolarken, büyük coşku yaşandı.

FİNAL MAÇINA İLGİ BÜYÜK OLDU

Final maçına ilgi büyük olurken, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediyesi Meclis Başkan vekili Kadir Özdemir, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Gölcük Köyleri Dernek Başkanı Ergun Uzuner, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, Milli Futbolcu Ertuğrul Ersoy, daire müdürleri ve çok sayı da davetli izledi.

ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ

İlk olarak 3.lük maçında Siretiyespor ile Mamuriyespor karşılaştı. Sahada profesyonelleri aratmayan bir futbol ve rekabet vardı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı 2-1’lik skorla Mamuriye kazanarak turnuvanın 3.sü oldu. Final maçında ise sahada tam bir rekabet vardı. Selimiye’de, Hasaneyn’de maçın normal süresinde sahada müthiş bir futbol sergiledi ve normal süre 1-1 son buldu. Uzatmalarda İlk golü Selimiye buldu. Uzatmaların son saniyesinde ise Hasaneyn golü buldu ve uzatmalar 2-2 bitti. Penaltılarda büyük çekişmeye sahne olurken, Selimiyespor penaltılarla karşılaşmayı kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon takıma madalyalarını ve kupası Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile İl Başkanı Mehmet Ellibeş birlikte verdiler.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku