Milliler Polonya'dan 2 gümüş çıkarttı

18-19 Mayıs tarihleri arasında Polonya’nın Bielsko Biala kentinde yapılan 40 ülkeden 602 judocunun yarıştığı Ümitler Avrupa Judo Kupasında Kocaeli Büyükşehir Belediyeli Milli Judocular, 2 gümüş madalya kazanarak kürsüdeki yerini aldı.

MÜBERRA MACAR RAKİBE TAKILDI

Nefes kesen maçlara sahne olan Ümitler Avrupa Judo Kupasında mücadelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu başarılı judocu Müberra Güneş, çeyrek finalde Hollandalı rakibi Lois Klein’i, yarı finalde ise Rus rakibi Sofia Afanaseva’yı geçerek finale kadar yükseldi. Final karşılaşmasında Macar rakibi Luca Mamira’ya uzatmalarda yenilerek, kendisine 2.’lik kürsüsünde yer buldu.

BUKETNUR JAPON RAKİBE TAKILDI

Şampiyonada mücadele eden bir diğer mavi beyazlı sporcu Buketnur Karabulut ise çeyrek finale kadar rahatça yükseldi. Çeyrek finalde Fransız rakibi Chloe Deversain’i, yarı finalde ise Macar rakibi Rita Rebeka yenerek finale yükseldi. Finalde Japon rakibine talihsiz şekilde yenilen Buketnur’da önemli şampiyonada gümüş madalyanın sahibi oldu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku