İzmit Belediyespor Ukraynalı   pivotu da kadrosuna kattı

Geçtiğimiz yıl ülkemizi Euroleague’de temsil ederek büyük bir başarıya imza atan İzmit Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kadro yapılanması kapsamında şu ana kadar 3 yabancı oyuncuyu renklerine bağlayan İzmit Belediyespor bir yabancı transferine daha imza attı. İzmit Belediyespor, Ukraynalı Viktoria Mircheva’yı da kadrosuna dahil ederek dördüncü yabancısını da belirledi.

TÜRKİYE TECRÜBESİ VAR

Ülkemizde İstanbul Üniversitesi, Samsun Canik Belediyespor, Beşiktaş ve Hatay Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen 1.90 boyundaki 1987 doğumlu Viktoria Mircheva yeni sezonda İzmit Belediyespor’un başarısı için ter dökecek. 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda oynayan Mircheva, İzmit Belediyespor’un Nirra Fields, Gabriela Marginean, İdil Türk ve Megan Huff’un ardından bu sezonki 5. transferi oldu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku