SİYASET:
Yüksel Ercan: Huzurlu, sağlıklı bir seçim olsun

İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı Yüksel Ercan “ 24 Mart tarihinde Ankara’ya İYİ Parti Genel merkezine giderek aday adaylığı başvurumu yaptım, 09 Nisan tarihinde İYİ Parti genel merkezi şahsımı Kocaeli milletvekili adayı olarak değerlendirdi, o gün bu gündür Kocaeli’nin tamamında SKM’nin yaptığı programlara katıldım, İYİ Partinin iktidara geldiğinde uygulayacağı programı seçmenlerimiz ile paylaştım.

HUZURLU BİR SEÇİM OLSUN

Türkiye 14 mayıs Pazar günü sandığa gidecek karar verecek, bu zamana kadar yapılan seçimlerde seçmenin hür iradesi ile verdiği karara saygı duyduk, Pazar günü yapılacak olan seçimde kim kazanırsa kazansın bunu da seçmenin engin sağduyusu olarak kabul edeceğiz” dedi.

ŞİMDİ SÖZ SEÇMENDE

Tüm partilerin ve partilere mensup adayların seçim takviminin açıklaması ile birlikte söylenmesi gereken ne varsa söylediklerini belirten Ercan “Şimdi söz millette, Tek temennimiz kazasız belasız sağduyu ve huzur içinde bir seçimin yapılması, Biz sandıktan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı İYİ Partinin de birinci çıkmasını arzu ediyor seçmenin kararının da bu yönde olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku