SİYASET:
Yeniden Refah Partisi  kahvaltıda buluştu

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe teşkilatı İstasyon Mahallesi teşkilatı üyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.KahvaltıProgamına İl Başkanı Mehmet Aras ile birlikte İl Teşkilat Başkanı Cevdet Cepil İlçe Başkanı Engin Kılıç ile birlikte il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri STK temsilcileri ve çok sayıda mahallesakını katıldı.

Mahalle Başkanı Yakup Karatay ;Yeniden Refah Partisi olarak Gebze İstasyon Mahallesi Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik,beraberlik ve dayanışma kahvaltımıza, katılımlarınızdan dolayı hepinize İstasyon Mahallesi Yönetimi adına teşekkür ediyorum dedi. Sözü İlçe  Başkanı Engin Kılıç’a biraktı Kılıç; Gayemiz tüm insanlığın Refahına vesile olmak bunun için bir an önce Yeniden Refah Partisinin  iktidar olması için çalışmalıyız.İşte bu yüzden Kısa bir sürede teşkilatlanmasını tamamlayan ve lokal tutan mahalle teşkilatımıza teşekkür ediyorum dedi. Ardından söz alan İl Başkanı Mehmet Aras; Partimize halkın çok yoğun kesimlerinden teveccüh gelmektedir. İnsanımız milletin kurtuluşunu ve birlikteliğini sağlayacak gücün milli görüş anlayışı olduğunun bilincindedir. Halkın Ekonomk yönden bunaldığını bu ekonomik sıkıntıdan çıkmanın yolununda Yeniden Refah Partisinden geçtiğini söylemek istiyorum.İktidar olduğumuz anda  yüzde yüz Maaş artışları yapacağız.
Göreceksiniz ilk seçimde Yeniden Refah Partimiz iktidara gelecektir, şeklinde konuştu.
Kahvaltı programı sonunda İstasyon Mahallesi lokaline geçti. İlçe sorumlusu Muhammed Duman İl başkanı Mehmet Aras ve Engin Kılıç’a tutulan lokal hakkında bilgi verdi.  topluluk burada toplu fotoğraf çektirdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku