SİYASET:
Soydaş Başkan, İmamoğlu'nu Bulgaristan'a davet etti!

Kırcaali Belediye Başkanı ve Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkan Yardımcısı Müh. Hasan Azis, kardeş belediye olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve yeni seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin finalinde bir araya geldiler. 

Ziyaret sırasında çok sayıda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili, Trakya bölgesinden belediye başkanları, Çorlu Belediye Başkan yardımcısı ve HÖH Trakya temsilcisi Güner Çetin ve HÖH Marmara temsilcisi Lütfi Özgür’ün katıldığı bir iş toplantısı ve kahvaltı yapıldı. 

Görüşmede Bulgaristan heyetinde HÖH MYK üyesi Erdinç Hayrulla, HÖH Burgas Milletvekilli Sevim Ali, HÖH Burgas İl Başkanı Ahmed Süleyman, HÖH Kırcaali İlçe Başkanı Latif Rasim, HÖH Gençlik Kolları Kırcaali İlçe Başkanı Ahmed Mollahasan, Kırcaali Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Kadir Nustafov ve Belediye memuru Bayram Bayram yer aldı. 

Başkan Hasan Azis basına yapmış olduğu açıklamasında, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştük, yerel seçimlerin zaferini tebrik ettik ve İstanbul Büyükşehir yönetiminde başarılar diledik. Planlamış olduğu Balkan ülkeleri ziyareti çerçevesinde Kırcaali’yi de programına dahil etmesini diledik. Bölgemizi ziyaret etmesi bizleri memnun edecektir” dedi. 

Ziyaret, Kırcaali belediyesinin kardeş Edirne belediyesinin 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine daveti üzerine gerçekleşti.  (Kaynak: Kırcaali Haber Gazetesi)

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku