SİYASET:
Millet İttifakı işi sıkı tutuyor

Millet İttifakı, ilk turdan da alınan bilgiler ve tecrübelerle bu kez işi sıkı tutmaya kararlı. İttifaka dahil olan siyasi partiler, ilk turdan farklı olarak sandık müşahitlerinin sayısını kalabalık olarak gerçekleştirmeye kararlılar. Bu amaçla başta CHP olmak üzere sandıklarda müşahit olmak isteyenlere çağrı yaparak her sandıkta en az beş kişiyi görevlendirmeyi amaçlıyorlar.

İkinci turda sandık başına gidenlerin sayısının daha az olması beklenirken, tam tersi daha çok katılım olacağı düşünülmeye başladı. Seçimin kazanılabileceğini gören Millet İttifakı’nın sandık başlarına daha çok seçmen taşıma çalışmaları da her il ve ilçede planlanıyor.

Bu amaçla toplantı sayısını arttıran Millet İttifakı, CHP Körfez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bilgilendirme, birlik ve beraberlik toplantısında bir araya geldiler. Toplantıya, il ve ilçe başkanları, milletvekilleri ve milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri, sandık müşahitleri. Okul sorumluları katıldılar.

Toplantıda, ilk turda sandık başlarında gözlenen olaylar, yapılan hatalar ve dikkat edilecek konular anlatılarak, son ana kadar sandıklara sahip çıkılması istendi. Verilen bilgiler arasında ikinci turda önemli olanın bir oyla da olsa en fazla seçmen onayını alanın kazanacağı, 50 artı birin geçerli olmadığı hatırlatıldı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku