SİYASET:
İlhami Bayrak Başkan gibi karşılandı

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak son olarak Çayırova Erzurumlular Derneği'nde yapmış olduğu programla adeta gövde gösterisi yaptı. Erzurumluların yoğun ilgi gösterdiği programa İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan'da katıldı. Erzurumlu vatandaşların yanı sıra bölgede yaşayan Çayırovalılarında yoğun ilgi gösterdiği programda İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve ev sahibi Çayırova Erzurum Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Akçay birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

KOLO: "AMACIMIZ İLÇEMİZE HİZMET ETMEK"

Yapılan programda meclis üyeleri adına bir selamlama konuşması yapan Birinci sıra meclis üyesi adayı Mimar Deniz Kolo ise tüm katılımcı hemşerilerine teşekkür ederek: "Kıymetli hemşerilerim bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için ve bu yoğun ilgi için hepinize tek tek teşekkür ederim. Bizler amacı Çayırova'ya hizmet etmek olan insanlarız. Bu sebeple Çayırova'ya bu hizmeti en doğu şekilde sunacak olan İlhami Bayrak ile beraber yol yürüyoruz. İYİ Parti Çayırova Teşkilatına ve Başkan Adayımıza bizlere teveccüh gösterdiği için bir kez  daha teşekkür ediyor siz kıymetli hemşerilerimin desteklerini bekliyorum" dedi.

BAYRAK: "ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ"

Dernek binasını tıklım tıklım dolduran yüzlerce kişinin yoğun destek ve alkışları eşliğinde söz alan Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak ise "Bu kalabalık karşısında duygulanmamak ve heyecanlanmamak mümkün değil" diyerek sözlerine başladı. Tüm katılımcılara teşekkürlerini sunan Bayrak projelerini anlattıktan sonra Çayırova'nın geleceği açısında çok büyük önem arz eden bu seçimler için vatandaşları bir kez daha uyardı. Yapılan en son anketlerde birinci parti çıktıklarını ve bu durumun Çayırova üzerinde kötü emelleri olan çeteleri korkuttuğunu dile getiren Bayrak: "Halkımızın desteği her geçen gün çığ gibi büyüyor, Çayırova için rant projeleri üreten ve halkı başka yaşam alanlarına gönderme emelleri olanlar ise bu durum karşısında hiç bir şey yapamıyor. Çünkü halkın gücünün üzerinde başka bir güç yok" şeklinde konuştu.

TÜRKKAN: "BAŞKAN ADAYIMIZIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ"

İlhami Bayrak'ın ardından söz alan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan ise yerel ve ulusal gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak: "Çayırova için İlhami Bayrak bir şanstır. Bu bir yerel seçim ve sizleri en iyi şekilde temsil edecek kişiyi seçeceksiniz. Çayırova'nın bir evladı olan ve daha önce yaptıkları ile ilçeye sunduğu katkılar ortada olan Başkan Adayımızın sonuna kadar arkasındayız ve kefiliyiz" dedi. Türkkan'ın konuşmasının ardından ise program soru cevap ve sohbetler eşliğinde devam etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku