SİYASET:
Gelecek Kocaeli yeni yerinde

Kurulduğu günden itibaren İzmit M. Alipaşa Mahallesi Demokrasi Bulvarında faaliyet gösteren Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilatı ve İzmit İlçe Teşkilatı, İzmit Ömerağa Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi Kartepe Apartmanına taşındı. İl başkanı Serap Çakır yaptığı açıklamada, “20 aydır faaliyet gösterilen bina bölge olarak uygun değildi. Şehir merkezi ve D-100 karayoluna cephesi olan bir yere taşınmayı uygun gördük. Görevi teslim aldığımda ilk iş olarak taşınma ve bir yandan da yönetim kurulunu oluşturmak için yoğun mesai harcadık. Hedeflediğimiz gibi iki hafta içinde hem taşındık hem de resmi prosedürlerini de yerine getirerek yönetimimizi oluşturduk. Ufak tefek eksiklikleri de birkaç
gün içerisinde tamamlayıp misafirlerimizi yeni yerimizde ağırlayacağız. Yönetim kurulu içerisinde görev dağılımını da en kısa sürede tamamlar, sahaya ineriz” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku