SİYASET:
CHP Kocaeli'den İmamoğlu'na bağış!

CHP Kocaeli İl Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına katkı sunmak için bağışta bulundu.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararı ardından düzenlenen bağış kampanyasına Kocaeli’den de destek geldi. CHP Kocaeli İl Örgütü, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için yürütülen seçim kampanyasına katkı sunmak amacı ile İş Bankası Hürriyet Şubesi’ne gelerek bağışta bulundu. Bağış kampanyasına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yöneticileri ve çok sayıda İmamoğlu destekçisi katıldı.

“YOLA ÇIKTIK”

Bağış kampanyası hakkında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, bağış miktarının en az 20 TL olduğunu belirtti. “Her şey çok güzel olacak diye yola çıktık” diyen Sarıbay, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla başlatılan bağış kampanyasına bizde katkı sunuyoruz. İstanbul İl örgütümüz ile temas halindeyiz, üzerimize düşen bir görev olduğu taktirde destek vermeye hazırız” diye konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku