SAĞLIK:
Gebelikte saç boyanır mı? Dr. Burcu Çetinkaya yazdı

Bayanların kendilerine her zaman özen gösterdiğini ifade eden Bölgemizin en çok sevilen ve tercih edilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Öğretim Üyesi Op.Dr. Burcu Çetinkaya, özellikle gebelik dönemlerinde hormonların değişmesiyle anne adaylarının kendilerine daha fazla bakma özen gösterme isteğinin olduğunu vurgulayarak saçlarını boyatmak isteyenlere 12. haftadan sonra organik boya kullanmalarını tavsiye etti.

Bayanların zaman zaman değişim ve yeni bir ben demenin en basit yolunun saç renginin değişmesiyle sağlandığını ifade eden Bölgemizin en çok sevilen ve tercih edilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Öğretim Üyesi Op.Dr. Burcu Çetinkaya, hamileliğin üçüncü ayından sonra  anne adaylarımız organik olmak kaydıyla saçlarını boyatabileceklerini söyledi.

“ALERJİK REAKSİYONLARA DA DİKKAT EDİLMELİ”

Gebeler saçlarını 12. haftadan sonra saçlarını rahatlıkla boyatabileceğini söyleyen Öğretim Üyesi Op.Dr. Çetinkaya, “Gebelerimiz özellikle organik boya tercih etmelidirler. Ama alerjik reaksiyon açısından alerjisi olan gebelerin saç boyattığında en fazla dikkat etmesi gereken husus budur. Organik boya tercih ederlerse alerji olayına dikkat ederlerse tabi ki de saçlarını boyatabilirler.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptılar
Genel merkezi Kocaeli'de olan HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi...

Haberi Oku