KÜLTÜR-SANAT:
Cemil Yüksek İlk İmza Gününü BİLKAR'da Gerçekleştiriyor

Kentimizin sevilen isimlerinden Tüm Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı, emekli nöğretmen Cemil Yüksek’in ‘’Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına‘’ adlı şiir kitabı Tunga Yayınları tarafından yayımlanarak geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini aldı.

Son 2,5 yılda kaleme aldığı şiirlerini, dostlarının tavsiyesi üzerine kitaba dönüştüren Cemil Yüksek için 31 Ekim Pazar günü Saat: 16.00’da BİLKAR’da imza günü düzenleniyor. Yeni yerlerinde ilk söyleşi ve imza gününü Cemil
Yüksek’le gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşayan Bilim ve Sanat Kooperatifi, (BİLKAR) etkinliklerine tüm dostlarını davet ederek şu açıklamada bulundu.

‘’Cemil Yüksek, koşulsuz bir sevgiyi, dostluğu, yüreği dünyayı avuçlarına sığdıracak kadar büyük bir dostun ve dostluğun izlerini, yansımalarını dökmüş mısralara. Yaşanan acıları, adaletsizliği, can acıtan toplumsal sorunları, ince bir isyanla dile getirmiş şiirlerinde. Böylesi bir sevgiyi ve dostluğu paylaşmak isteyenler, insanlığın derdini kendi derdi bilenler, her şiirde kendilerini bulacaklar, "İyi ki okudum." diyeceklerdir.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku