KÖYLER:
Tehlikeli atıklar kaldırıldı

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Mahallesi Mucize Sokak, Duru Sokak, Mert Sokak ve Melodi Sokak’ta çevreye kimler tarafından atıldığı tespit edilemeyen inşaat, moloz ve ev eşyası gibi atık malzemeleri iş makineleriyle kaldırdı. Haşerelerin üreme ortamlarının oluşmasını da sebep olan atıklar, ekiplerin yaptığı yoğun çalışmayla kaldırılarak çevre kirliliğinin ve oluşabilecek sağlık sorunlarının önüne geçildi. 

EKİPLERDEN UYARI

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de kullanılmayan eşyalar, inşaat malzemeleri ve moloz gibi atıkların çevreye atılmaması konusunda vatandaşları uyardı. Bölgede denetimlerini artıran ekipler çevreye atık döken şahısların tespit edilip cezai işlem uygulanacağını belirtti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Otoyol geçiş köprüsünde kiriş montajları...
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden İlimtepe yolu 1.Etap çalışmalarında inşa edilen...

Haberi Oku