KOCAELİ HABERLERİ:
TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu Körfez'deydi

Hisarcıklıoğlu’ Recep Öztürk’ü örnek gösterdi

Körfez Ticaret Odası hafta sonu TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ağırladı. KTO başkanı Recep Öztürk’ün ve KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın ev sahipliği yaptığı organizasyona, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Ciler,DTO Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, DTO Meclis Başkanı Kürşat Bal Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Çınar, Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tufan Şahinkesen, oda yöneticileri, meclis üyeleri, kadın ve genç girişimciler  kurulu üyeleri katıldı.

SES GETİRECEK PROJELERE BAŞLADIK

RifatHisarcıkoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk , ‘’ Gerçekleştirdiğimiz bini aşkın üye ziyareti ile Türkiye’de odalar arasında üyesini en çok ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen odaların başında yer alıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz “Meslek Lisesi Memleket Meselesi” projesiyle bir ilke imza attık. Şimdide Kocaeli Üniversitesi ile temelleriatılan, yakında kamuoyu ile paylaşacağımız yabancı öğrenciler ile yerli firmaları buluşturacağımız projemizi gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Komitelerimizin aktif olarak çalışması ve sağlam bir ekip kurmamız bizim en büyük şansımız. Yine kadın ve genç girişimciler kurulu üyelerimiz,  pek çok organizasyon gerçekleştiriyor. Buradan hepsine teşekkürlerimi sunuyorum.

ÖZTÜRK ‘’BU BİR TESADÜF DEĞİL’’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, ülkemiz için olduğu kadar, ticaret ve sanayi odalarının, hatta odaların bulunduğu şehirlerin gelişmesi için de çok önemli çalışmalar yapılıyor. ŞüphesizTOBB,ülkemizin her yönden teşkilatmış ve en güçlü sivil toplum kuruluşu.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ekonomiden eğitime, sosyal hayata kadar birçok alanda önder bir kuruluş. Bu kapsamda baktığımızdaTürkiye’nin itibarı en yüksek kuruluş lideri olmasının tesadüf olmadığını çok net bir şekilde anlayabiliyor ve bu çatının bir parçası olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz’’ dedi.

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN KTO’YA ÖVGÜLER

Ziyaretinde Körfez Ticaret Odası’ndan övgü dolu sözlerle bahseden RifatHisarcıklıoğlu ‘’ Körfez Ticaret Odası Türkiye’nin en genç odalarından biri olmasına rağmen,  gerek A sınıfı akredite bir oda olması, gerek dinamizmi ile Türkiye’nin sayılı odaları arasında yerini aldı. Gerçekleştirdiği üye ziyaretleri ve sektör sorunlarına eğilimi ile başarısını sürdüreceğine ve daha da başarılı olacağına inanıyorum. Recep Öztürk görmeyi arzuladığımız oda başkanlarından biridir. KTO yönetiminin çalışmaları örnek alınacak niteliktedir’’ dedi. Toplantının kalan kısmında ise yapılan çalışmalar üzerine sohbet edildi.

FOTO KODLARI

KARŞILANDI-KTO’yu ziyaret eden, TOBB Başkanı RifahHisarcıklıoğlu, yöneticiler ve kurul temsilcileri taraşından kapıda karşılandı. 

TOPLANTI – Düzenlenen toplantıya katılım yüksek oldu.

KOKTEYL- Organizasyon öncesinde oda binasında düzenlenen kokteyl yoğun ilgi gördü.

ODA BAŞKANLARI – TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve oda başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

PLAKET - TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, KTO Başkanı Öztürk ve KTO Meclis Başkanı Ayhan’a plaket sundu. KTO’daHisarcıklığlu’naHereke Halısına işlenmiş Atatürk portresi hediye etti.

MECLİS- TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, KTO meclis üyeleri ve komite üyeleriyle birlikte.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku