KOCAELİ HABERLERİ:
Kocaeli'nin kadın girişimcileri, KOTO'da tanıştı   

Hem sosyal- hem ekonomik

güçlerini birleştirecekler

Kocaeli Ticaret Odası, ilimiz genelinde faaliyetlerine devam eden Kocaelili kadın girişimleri bir araya getiren önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Kocaeli’de bir ilk olan organizasyonda kartvizit alışverişi yapan kadın girişimler, hem sosyal hem de ticari alanda birbirilerini desteklemek, güçlerini birleştirmek için görüşmeler gerçekleştirdi

Kocaeli’nin iş dünyasının lider kuruluşu Kocaeli Ticaret Odası, düzenlediği eğitimlerle adeta girişimci fabrikası gibi çalışırken, bir yandan da faaliyetlerini sürdüren girişimcileri desteklemeye, onlara güç kazandırmaya devam ediyor. Bu amaçla Kocaeli Ticaret Odası’nda farklı ve önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

KADIN GİRİŞİMCİLER TANIŞMA TOPLANTISI

Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nurhayat Güldüren, KOTO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri; Esma Bektaş, Eda Efe, Birsen Çokbaşarıcı, Melike Andız Gürbüz, Nezehat Çini, KOTO Meclis Katip Üyesi Sema Kalafat, KOTO Meclis Üyesi- aynı zamanda KOTO Kadın girişimciler Kurulu Üyesi Nazan Topdemir Bülbül, 15. Meslek Komitesi Başkanı Handan Kümeli, 17. Meslek Komitesi Başkanı Semra Demir Çavdar, 22. Meslek Komitesi Başkanı Olcay İlter, 15.Komite Üyesi – aynı zamanda KOTO KGK Üyesi Ayşenur Kahraman Aytekin’in hep birlikte ev sahipliği yaptığı Kadın Girişimciler Kurulu Tanışma Toplantısı’na; Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Dilek Çınar, Başkan Yardımcısı Fatoş Durak, İcra Kurulu Üyeleri; Ayşe Hacet Aşar, Hazel Uzun, Ümmühan Pektekin, Ayşen Erbayrı ve çok sayıda kadın girişimci katıldı.

DAHA ÇOK TİCARİ İŞBİRLİĞİ

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nurhayat Güldüren, Kocaeli ticaret Odası’nın kadın girişimcileri ekonomik ve sosyal tüm alanlarda desteklediğini ifade ederek, toplantının kadın girişimcilerin birbirini tanıması ve güçleriyle birbirini desteklemesi adına da çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Dilek Çınar da ev sahipliği dolayısıyla Kocaeli Ticaret Odası’na teşekkür ederek, hep birlikte kadın girişimci sayısının artması ve desteklenmesi adına, projeler yürüteceklerini ifade ederek, çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Toplantı, kartvizit dağıtımı ve kadın girişimcilerin sosyal- ticari tanışma görüşmeleriyle sona erdi. Kocaeli Ticaret Odası, mevcut birlik- beraberliğin ticari alana daha fazla yansıması için projelerin devam edeceğini ifade etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku