KOCAELİ HABERLERİ:
Başkan Büyükakın, veteran güreşçileri tebrik etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bulgaristan’da düzenlenen 2022 Dünya Veteran Güreş Şampiyonası’nda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un deneyimli antrenör ve sporcularını makamında konuk etti.

Kürsüde Türk bayrağını dalgalandırdıkları için Veteran güreşçileri tebrik eden Başkan Büyükakın, “Ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. İnşallah gelecekte daha başarılı sonuçlar alırsınız” dedi.

SPOR KENTİ KOCAELİ MARKASINA ÇOK ÖNEMLİ BİR KATKI

Başkan Büyükakın, sporun her branşının her yaştan insanın yapmasının ne kadar önemli olduğunu Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde yapılan 2022 Dünya Veteran Güreş Şampiyonası’nda mindere çıkarak gösterdiklerini konuklarına ifade etti.

Başkan Büyükakın, “Bu alandaki örnek tutumunuzu Spor Kenti Kocaeli markasına ve vizyonuna çok önemli bir katkı olarak görüyorum. Sporun her yaştan her insanımızın yapmasına dönük mesajınızı inanıyorum ki verdiniz” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk’ün de yer aldığı heyet ise, Dünya Şampiyonası’na gidilmesi hususunda verdiği destek için Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku