KOCAELİ HABERLERİ:
Başkan Büyükakın: İki milyonun emanetini taşıyoruz

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası’nda faaliyetlerini sürdüren Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt, Ardahanlılar Dernek Başkanı Suat Atbaş, Giresunlular Dernek Başkanı Süleyman Ak, Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş ve yönetimleriyle birlikte üyelerini ziyaret etti. “Anadolu'nun sıcaklığını ve içtenliğini Dilovası’nda yaşatarak bizi samimiyetle bağrına basan Ağrılı, Ardahanlı, Giresunlu ve Bingöllü hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum” diyerek kendilerini misafir eden dernek yönetimleriyle Kocaeli’ni ve Dilovası’nı konuşan Başkan Büyükakın, STK temsilcilerinin öneri ve taleplerini de dinledi. 

 

“BU ŞEHRE VE BU ÜLKEYE EN GÜZEL HİZMETİ SUNMAKTADIRLAR”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde, dernek başkanlarının memleketlilik değil muhabbet kardeşliği için faaliyet yürüttüklerini dile getirmeleri nedeniyle çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Büyükakın, “Hemşeri derneklerimizin herkese, tüm milletimize ve hemşerilerimize kapılarını açık tutması kardeşliğimize çok büyük hizmet etmektedir. Vatandaşlarımıza kol kanat olan dernek ve vakıflarımız bu şehre ve bu ülkeye en güzel hizmeti sunmaktadırlar” dedi. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde karla mücadele başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetleri için teşekkür eden STK temsilcileri, “Biz doğruların ve sizin gibi hizmet etme aşkıyla yanan kıymetli büyüklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek duygularını ifade etti.

 

“GÖNÜLDEN GÖNÜLE BU GÖREVİ AŞKLA YAPIYORUZ”

“İnsanın yaptıklarıyla takdir edilmesi çok güzel” diyerek STK ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası’nda yaptığı ve yapacağı projeler hakkında bilgi veren Başkan Büyükakın, “Burada sahada görev yapan emekçi kardeşlerimizin hakkı çok büyük. Karla mücadele başta olmak üzere her alanda çalışan kıymetli kardeşlerime sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti. “Belediyecilik gönül işidir” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, ziyaretlerinde şunları dile getirdi: “Derdimiz var. Gönülden gönüle bu görevi aşkla yapıyoruz. Algıyla veya sosyal medya belediyeciliğiyle bu görevler yapılmaz. Kentimizde geçirdiğimiz her proje ve hizmet için ekibimizle birlikte gözümle görür gönlümle karar veririm. Bu anlayışımızın temelinde de hak yememek için yapılan belediye başkanlığı görevi yatıyor.”

 

“DERDİMİZ MİLLET, GAYEMİZ HİZMET”

Dilovası’nda altyapıdan üstyapıya köprülerden yeşil alanların yapımına kadar birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini ziyaretlerinde ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Tabi derdimiz millet, gayemiz hizmet. Bunu her fırsatta söylüyor ve ifade ediyoruz. Aşk ile çalışan yorulmaz inancıyla aziz hemşerilerimize hizmet için gece gündüz demeden koşturuyoruz. Gönüllere dokunuyoruz. Milletimizle göz göze diz dizeyiz. Vatandaşlarımızın gönüllerinde olmak bizim için en büyük mutluluk. Sizlerin de destekleriyle başımız dik bir şekilde büyük bir heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, iki milyonun emanetini omuzlarımızda taşıyoruz. Bu bilinçle çalışmaya ve gayret üretmeye devam edeceğiz” diyerek duygularını ifade etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku