KOCAELİ HABERLERİ:
Alikahya'da cami cemaatinden Başkan'a teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalleler başta olmak üzere vatandaşların ortak kullanım alanları olan ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor, yeni yapılan çok sayıda camiye malzeme desteği sağlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir’in desteği ile yapımı tamamlanarak estetik bir görünüme kavuşturulan İzmit Alikahya İmam-ı Rabbani Camii’nde incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlık ve dernekten gelen talep üzerine; demir, beton, iç ve dış cephe boya, sıva, mantolama, ferforje kapı, desenli dış duvar, çevre düzenlemesi başta olmak üzere inşaat malzemesi ve işçilik desteği verilerek tamamlanan Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki İmam-ı Rabbani Camii, güzel bir görünüme kavuştu.

NAMAZ ÇIKIŞI VATANDAŞLARLA SOHBET

Başkan Büyükakın, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban ile birlikte Cuma namazını İmam-ı Rabbani Camii’nde eda etti. Cuma namazının ardından Başkan Büyükakın, Alikahya Atatürk Mahalle Muhtarı Özgür Sarıca, caminin dernek yöneticileri ve vatandaşlarla caminin bahçesinde sohbet etti, taleplerini dinledi. Daha sonra camide incelemelerde bulunan ve yapılan işlerle ilgili bilgi alan Başkan Büyükakın, caminin güzel bir görünüme kavuşturulduğunu belirterek, ibadethanelerin bakım ve onarımlarına imkanlar çerçevesinde destek verdiklerini dile getirdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku