Kategoriler

Bazı başkanlar neden seçim programlarında yok?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz ocak ayında açıklanan Kocaeli'nin yeni Belediye Başkan adayları partilerinin organize ettiği seçim propaganda ve programlarını icra ederken, bazı belediye başkanlarının ise bu programlarda pek gözükmemeleri oldukça dikkatleri çekiyor.

Cumhurbaşkanı  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ocak ayında ilimizde düzenelenen tanıtım programına bizzat katılarak  Kocaeli'nin yeni Belediye Başkan adaylarını açıkılamıştı. Aradan oldukça süre geçti ve şimdi yeni belediye başkan adayları tüm hızıyla partilerinin organize ettiği seçim propaganda ve programlarını icra ediyorlar,. Ancak başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tekrar yeni dönem için partileri tarafından aday gösterilmeyen  bazı AK Partili belediye başkanlarının ise bu programlarda pek gözükmemeleri gözlerden ve dikkatlerden kaçmıyor ve bu durum oldukça dikkatleri çekiyor.

AKREDİTE Mİ UYGULANIYOR?

Bölgemizde  halen görevlerinin başında olan ve görev süreleri  31 Mart 2019 tarihinde dolacak olan  bölgemizdeki  bazı belediye başkanlarının  partilerinin Seçim Koordinasyon Merkezleri (SKM)'lerin tertip ettikleri seçim programlarında boy gösterirken bir çoğunun da  gözçükmemeleri oldukça dikkat çekiyor. Bu durum acaba görevinden ötürü yıpranmış olan bazı belediye başkanlarına bu hususta programlarda pek gözükmemeleri için akreditasyonmu uygulanıyor söylentilerine de yol açmış durumda. Bu hususta SKM yetkililerinden de açıklama bekleniyor. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
71 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
59 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
41 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti