Kategoriler

Özel Okullar, KOTO’da istişare toplantısında buluştu

Kocaeli Ticaret Odası 23. Meslek Komitesi (Özel Eğitim Kurumları) bünyesinde faaliyet gösteren Özel Okullar, 2025 yılının ikinci istişare toplantısında bir araya geldi.

 

 KOTO 23. Meslek Komitesi Başkanı İsmail Aydemir’in, Komite Başkan Yardımcısı Melike Andız, Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Yılmaz, Meclis Üyeleri Handan Kümeli, Alparslan Naipoğlu, Komite Üyeleri Fatih Korkmaz ve Mehmet Özden ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıya, özel okulların yetkilileri katılım sağladı.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Meslek Komitesi Başkanı İsmail Aydemir’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, özel öğretim kurumlarının güncel sorunları kapsamlı şekilde ele alındı. Komite Başkanı Aydemir, komite olarak sektör temsilcileri ile iletişim içinde olmaya önem verdiklerini belirterek, sektörün ihtiyaç ve beklentilerinin düzenli istişare toplantılarıyla takip edildiğini ifade etti. Aydemir, sektöre yönelik çalışmaları sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı.

TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR

Toplantıda özellikle 2024 ve 2025 yıllarında yaşanan ekonomik dalgalanmaların sektöre etkileri, mevzuat değişiklikleri ve artan işletme maliyetleri değerlendirildi. Ayrıca, Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 5. Bölüm, Madde 53 – Ücret İlanları kapsamında uygulamada yaşanan hususlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Sektör temsilcileri, karşılaştıkları sorun ve talepleri dile getirirken, çözüm önerileri istişare edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
4 Kez Görüntülendi.
Radyo yayınları kültürel mirası canlı tutuyor!
DARICA
3 Kez Görüntülendi.
Darıcalı sporcular 2025’te 459 madalya kazandı
GEBZE
3 Kez Görüntülendi.
Gebze Feniş Kavşağı’nda trafik rahat ve akıcı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Spor dolandırıcılığına dikkat
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Bu hatlar sabaha kadar yollarda
SİYASET
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe STK´ları yalnız bırakmıyor
GEBZE
5 Kez Görüntülendi.
Gebze Belediyesinden YSK'ya girecek gençlere destek
SAĞLIK
3 Kez Görüntülendi.
Çocuklarda skolyoz belirtilerine dikkat
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin’den 6 Şubat depremlerinin 3. yıldönümünde açıklama
KÜLTÜR-SANAT
88 Kez Görüntülendi.
Tubanur Çilingir, Türkiye birincisi oldu