Kategoriler

KOTO’nun Geleneksel ATATÜRK ve Cumhuriyet sergisi ziyarete açıldı

Kocaeli Ticaret Odası’nın, her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında Kocaelililerle buluşturduğu Atatürk ve Cumhuriyet Sergisi, bu yıl da büyük ilgiyle kapılarını açtı.

Cumhuriyet’in 102. yıl dönümü kapsamında düzenlenen ve 37 fotoğraftan oluşan seçkide, Atatürk’ün farklı dönemlerine ait karelerin yanı sıra, Cumhuriyet’in ilk yıllarına ait İzmit fotoğrafları da yer alıyor. Kocaeli Ticaret Odası hizmet binasında ziyarete açılan sergi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da üyelerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

10 KASIM’A KADAR AÇIK

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaelilileri sergiye davet ederek, “Atatürk ve Cumhuriyet Sergimiz, her yıl Cumhuriyet Bayramı coşkusunu daha da derinleştiriyor. Sergimiz hem Cumhuriyet’in değerlerini hem de İzmit’in tarihsel belleğini hatırlatıyor. Tüm vatandaşlarımızı, bu özel sergimizi ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi. Kocaeli’nin yakın tarihine ışık tutan fotoğrafların yer aldığı KOTO Atatürk ve Cumhuriyet Sergisi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne kadar ziyaret edilebilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KOCAELİ HABERLERİ
2 Kez Görüntülendi.
UlaşımPark, lösemi servisine umut aşıladı
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
SEKA Sanat İhtisas Merkezi’nde Cumhuriyet sevgisi
DİLOVASI
2 Kez Görüntülendi.
Büyükakın’a Dilovası’nda "gönülden" teşekkür
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Zabıtaya “şiddet” konulu seminer
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KOTO’nun Geleneksel ATATÜRK ve Cumhuriyet sergisi ziyarete açıldı
YAŞAM
16 Kez Görüntülendi.
İSU Genel müdürü Ali Sağlık'tan 31 Ekim Dünya Su tasarruf günü mesajı
DİLOVASI
3 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyetin 102. Yılı Dilovası’nda coşkuyla kutlandı
KOCAELİ HABERLERİ
5 Kez Görüntülendi.
Tramvayda 5 istasyon genişliyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de 29 Ekim Coşkusu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Ticaret Odasından Trendyol ile E-ihracat bilgilendirme semineri