Kategoriler

Gebze bölgesinde üst geçit asansörleri pırıl pırıl

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlaması için üst geçitlerdeki bakım ve temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 Bu kapsamda ekipler, Gebze bölgesindeki üst geçitlerde bulunan asansörleri periyodik olarak temizliyor.

 

ÜST GEÇİTLERDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde bulunan üst geçit ve asansörlerde düzenli aralıklarla temizlik ve dezenfekte işlemleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çayırova ilçesinde İstanbul ve Ankara istikametlerinde bulunan üst geçit asansörleri özenle temizlendi. Gebze bölgesinde ise Şehit Eren Bülbül, Şehit Uzman Çavuş Polat Özbek, Eskihisar, Eskihisar 2 ve Malkoçoğlu üst geçit asansörlerinde kapsamlı hijyen çalışmaları tamamlandı.

 

VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI ÖNCELİK TAŞIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yapılan temizlik çalışmalarının vatandaşların sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Yetkililer, üst geçitlerdeki bakım ve hijyen işlemlerinin düzenli aralıklarla sürdürüleceğini, bu sayede asansörlerin güvenli ve temiz bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğini ifade etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
Ramazanda kilo almadan sağlıklı beslenin!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Ramazan öncesi fırınlar denetim altında
KÜLTÜR-SANAT
3 Kez Görüntülendi.
Büyükakın, Gümüşhanelileri yalnız bırakmadı
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
Derince Kent lokantası'nda iftar yemekleri ücretsiz
ÇAYIROVA
2 Kez Görüntülendi.
Çayırova Glutensiz Yaşam Derneği, Vali Aktaş'ı ziyaret etti
SİYASET
30 Kez Görüntülendi.
Yeniden Refah Gebze’de bayrak değişimi: Engin Kılıç görevi Halil Bilikci’ye devretti
GEBZE
4 Kez Görüntülendi.
Gebze zabıtasından "Güvenilir gıda" eğitimi
YAŞAM
4 Kez Görüntülendi.
Gonca’da atılan ilk adım, minik Demir’e umut oldu
SAĞLIK
4 Kez Görüntülendi.
Aniden gelişen tek taraflı göğüs ağrısına dikkat!
KÜLTÜR-SANAT
4 Kez Görüntülendi.
Şair-Yazar Nurullah Genç, Gebzelilerle buluştu