Kategoriler

Başkan Büyükgöz LGS birincilerini ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Gebzeli öğrencileri makamında ağırladı. Başkan Büyükgöz, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alıp Gebze'nin gururu olan Osmangazi Ortaokulu öğrencisi Said Furkan Avcı, Emlak Konutları Alparslan Ortaokulu’ndan Fatma Zehra Yavaş, Emlak Konutları Ortaokulu’ndan Hakan Atasoy, Mustafa Üstündağ Ortaokulu’ndan Emrah Tuna Küpeli ve Mektebim Koleji’nden Yiğit Ege Demir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti.

SİZLER BU ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ

Ziyarette öğrencilere aileleri ve okul müdürleri de eşlik etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenip uzun uzun sohbet eden Başkan Büyükgöz, “Öncelikle sizleri bizlere yaşattığınız bu büyük gururdan dolayı tebrik ediyorum. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Elde ettiğiniz bu başarılar, bizleri hem gururlandırıyor hem de geleceğe dair umutlarımızı pekiştiriyor,” dedi.

AİLELERİNİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Başkan Büyükgöz ayrıca öğrenci başarısında emeği olan aileleri ve öğretmenleri de unutmadı: “Sizlerin başarısında büyük pay sahibi olan kıymetli ailelerinizi ve öğretmenlerinizi de ayrıca tebrik ediyorum. Verdikleri destekle sizlerin yanında oldular. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Öğrencilere lise dönemiyle ilgili tavsiyelerde de bulunan Başkan Büyükgöz, “Önünüzde bir lise hayatı var. Bu dönem sizler için önemli bir geçiş süreci olacak. Alacağınız kararlar hayatınızın yönünü belirleyebilir. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmenizi temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Büyükgöz, başarılı öğrencilere hediye takdiminde bulundu. Program, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Bu turnuvada en güzel paslar kardeşliğe atıldı
GEBZE
3 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Ramazan’ın manevi iklimi meydana taşındı
GEBZE
14 Kez Görüntülendi.
Gebze’de bir sofra, bin bereket
DARICA
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bıyık, ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle açtı
DİLOVASI
8 Kez Görüntülendi.
Dilovası’nda İlk İftar
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisi’nden Mimarlar Odası’na ziyaret: Gebze’nin geleceğini ortak akılla inşa etmeliyiz
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Kocaeli bir başka güzel
KOCAELİ HABERLERİ
5 Kez Görüntülendi.
168 şoför cezadan kurtulamadı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da trafik ve çevre için temizlik önlemi
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
Dünyada 600 milyondan fazla, Türkiye’de ise yaklaşık 10 milyon kedi insanlarla birlikte yaşıyor.