Kategoriler

Yukarı Hereke itfaiye binası hizmete girdi

Araç, ekipman ve personeli ile Türkiye'de örnek gösterilen bir itfaiye teşkilatına sahip Büyükşehir Belediyesi, Yukarı Hereke’ye kazandırdığı yeni itfaiye hizmet binası ile gücüne güç kattı

Kocaeli İtfaiyesi gücüne güç katmaya devam ediyor;

Büyükşehir Belediyesi, itfaiye hizmetlerinde kaliteyi daha da artırmak için ihtiyaç olan bölgelere yeni hizmet binaları kazandırıyor. Bu kapsamda Yukarı Hereke’ye inşa edilen yeni müfreze, bölgenin yangın ve diğer acil durumlara karşı müdahale kapasitesini önemli ölçüde artıracak.

 

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ GÜÇLENİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yangınlara karşı müdahale kapasitesini artırma amacıyla Yukarı Hereke İtfaiye Müfrezesini hizmete aldı. Can ve mal güvenliği için itfaiye teşkilatının güçlendirilmesine önem veren Büyükşehir, Yukarı Hereke’ye uzun süredir ihtiyaç duyulan İtfaiye Müfrezesini kazandırdı. Yeni müfreze, bölgenin yangın ve diğer acil durumlara karşı müdahale kapasitesini artıracak. 500 m2 alana kurulu müfrezede bir itfaiye aracı ve 2 personel bulunuyor.

YUKARI HEREKE’YE HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesi’nin Yukarı Hereke’deki yeni itfaiye noktası Cumhuriyet, 17 Ağustos, Agah Ateş ve Dilovası’na bağlı Çerkeşli mahallelerine hizmet verecek. Yukarı Hereke İtfaiye Müfrezesi ile Kocaeli genelindeki müfreze sayısı 19’a yükseldi. Kocaeli’nde itfaiye müfrezelerinin olduğu diğer yerler ise şöyle; Karamürsel, Gölcük, Yalakdere, Başiskele, İzmit, Kartepe, Bağçeşme, Yahyakaptan, Kandıra, Körfez, Derince, Aşağı Hereke, Yukarı Hereke, Dilovası, Çayırova, Mollafenari, Gebze, Beylikbağı ve Darıca.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
1 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, yaz finaline renk kattı
EĞİTİM
1 Kez Görüntülendi.
Çınar Akademi öğrencilerinden gururlandıran başarı
KOCAELİ HABERLERİ
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir orman yangınlarına karşı farkındalığı artırıyor
SAĞLIK
Çocuklarda Sıcak çarpmasına dikkat
KÜLTÜR-SANAT
1 Kez Görüntülendi.
Geleneksel sokak oyunları millet bahçelerine taşındı
SİYASET
4 Kez Görüntülendi.
Birol Elüstü’den Bursa’ya davet var
DARICA
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bıyık’tan Hacdan dönen Darıcalılara hayırlı olsun ziyareti
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
KOSKEM, bir haftada 167 canı kurtardı
SAĞLIK
1 Kez Görüntülendi.
Zihinsel yük kadınları sessizce yoruyor!
EĞİTİM
3 Kez Görüntülendi.
GTÜ Aday öğrencileri geleceğe hazırlıyor