Kategoriler

Yaşar Kardaş’tan kadın basketbol takımı hakkında açıklama

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, AKP’li meclis üyesi Önder Karakaş’ın İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımının satıldığını ifade etmesi üzerine, “Basketbol takımımızın Recep Durul tarafından alınacağı söylendi. En son noktada ise , ‘Kusura bakmayın, alamıyoruz’ dedi.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, AKP’li meclis üyesi Önder Karakaş’ın İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımının satıldığını ifade etmesi üzerine gündem dışı söz aldı. Kardaş konuşmasında, “Basketbol takımımızın Recep Durul tarafından alınacağı söylendi. Arkadaşın bilmedikleri var herhalde. Bizi 2 ay oyaladı. En son noktada ise , ‘Kusura bakmayın, alamıyoruz’ dedi. 

BÜYÜKAKIN KOCAELİSPOR’A TABİİ Kİ SAHİP ÇIKACAK

Biz Kocaelisporluyuz. 600 seneden beri bu şehirde benim ailem. Kocaelispor’un başarısından bizde gurur duyuyoruz. Takımı şampiyon yapmış bir başkan var ama metro inşaatını yapan firmanın sahibine başkanlık teklif edildiği gündeme getiriliyor. Tahir Başkanı bir anda Kocaelispor’un bilmem nesi diye ilan ettiniz. Tabii ki Tahir Büyükakın Kocaelispor’a sahip çıkacak. O imkanlara o erişiyor. Siyasi şova çevirmenizi de müsaade etmeyiz. Kocaelispor Tahir Büyükakın’ın değil” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
3 Kez Görüntülendi.
Eğitimden üretime, üretimden istihdama
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den annelere sağlıklı beslenme önerileri
SAĞLIK
4 Kez Görüntülendi.
Günlük yaşam alışkanlıkları Varis riskini artırıyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, Atlas Tersanesi’ni ziyaret etti
YAŞAM
12 Kez Görüntülendi.
DASK Genel Sekreterliği’ne Balkır Demirkan atandı
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
“Tramvay yatırımı kentin imgesine önemli bir katkıdır”
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Çatal: Tramvay saatte 30 kez ulaşıma dahil olacak
KÜLTÜR-SANAT
5 Kez Görüntülendi.
Şehir Tiyatroları, iki oyunla Gebzelilerin karşısında
KOCAELİ HABERLERİ
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Eseri olmayanın yerinde yeller eser”