Kategoriler

UKOME’den “Mehtap” ve “Büyük Ada” turları kararı

Büyükşehir Belediyesi, Körfez’in muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyen vatandaşlara bu yıl da kaçırılmayacak fırsatlar sunacak

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2025 yılı 3. UKOME Toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı’nın başkanlık ettiği toplantıda 113 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda Mehtap ve Ada Turları’nın ücretleri belirlendi.

113 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Mayıs Ayı UKOME Toplantısı yapıldı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı başkanlık yaptı. Toplantıda 113 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

MEHTAP VE ADA TURLARI KARARI

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve yaz aylarında her hafta sonu gerçekleştirilen körfezde Mehtap Turları ile İstanbul Büyük Ada Turları için fiyat ücretlendirilmesi kararı alındı. Buna göre Mehtap turlarının ücretlendirmesi tam 250 TL, öğrenci ise 180 TL olarak belirlendi. Büyükada ücreti tam 350, öğrenci 225, Darıca-Büyükada ücreti ise tam 260, öğrenci ise 200 TL olarak karara bağlandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
23 Kez Görüntülendi.
Gebze KAI Derneği'nden Kültür ve Edebiyat etkinliği
KOCAELİ HABERLERİ
5 Kez Görüntülendi.
40 yıl hatırı olan dostluklar Antikkapı'da tazeleniyor
YAŞAM
15 Kez Görüntülendi.
İSU, su kayıplarını azaltıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Her zaman STK’larımızın yanındayız
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Geçmişle gelecek el ele oyunlarda buluştu
KOCAELİ HABERLERİ
3 Kez Görüntülendi.
Çin’de sıfır atık bilinci Büyükşehir örneğiyle anlatıldı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Vali Aktaş, Roman Dernekleriyle bir araya geldi
SPOR
5 Kez Görüntülendi.
2025 Ralli sezonu Kocaeli’de sona eriyor
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'de online hizmetler artık “engelsiz”
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
İGSAŞ ve Yeditepe Üniversitesi dikey tarım projesi için iş birliği yaptı