Kategoriler

Büyükşehir, Mısır’dan birincilik ödülleriyle döndü

Büyükşehir, Mısır’ın Kahire kentinde düzenlenen Uluslararası Yaşanabilir Topluluklar Ödülleri’ne damga vurarak iki birincilik ödülüyle döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği şehircilik projeleriyle ulusal ve uluslararası alanda ödül almaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir, 4-7 Kasım tarihleri arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) tarafından desteklenen Uluslararası Yaşanabilir Topluluklar SKA 2024 Ödülleri’nde  (LivCom SDG Awards) birincilik ödülleriyle layık görüldü. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı “Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Projesi”yle ilk sırada yer alırken Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı “İzmit Körfezi Balıklandırma Projesi”yle kendi kategorisinde birinci oldu.

EN PRESTİJLİ ÖDÜL

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından desteklenen LivCOM Ödülleri, dünyanın dört bir yanından şehirleri ve projeleri bir araya getirerek iyi uygulamaları teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu yıl 29 ülkeden 232 şehir ve 32 projenin katıldığı programda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleriyle ödül törenine damga vurdu. Büyükşehir, Sağlıklı Yaşam Kategorisinde “Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Projesi” ve Sürdürülebilir Çevre Kategorisinde “İzmit Körfezi Balıklandırma Projesi” ile yarışmaya katılan projeleri geride bırakarak birincilik elde etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne temsilen kazanılan ödülleri Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü Tuğba Şam ve Deniz Çevresi Yönetimi Şefi Yasin Yılmaz aldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
1 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, yaz finaline renk kattı
EĞİTİM
1 Kez Görüntülendi.
Çınar Akademi öğrencilerinden gururlandıran başarı
KOCAELİ HABERLERİ
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir orman yangınlarına karşı farkındalığı artırıyor
SAĞLIK
1 Kez Görüntülendi.
Çocuklarda Sıcak çarpmasına dikkat
KÜLTÜR-SANAT
1 Kez Görüntülendi.
Geleneksel sokak oyunları millet bahçelerine taşındı
SİYASET
7 Kez Görüntülendi.
Birol Elüstü’den Bursa’ya davet var
DARICA
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bıyık’tan Hacdan dönen Darıcalılara hayırlı olsun ziyareti
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
KOSKEM, bir haftada 167 canı kurtardı
SAĞLIK
1 Kez Görüntülendi.
Zihinsel yük kadınları sessizce yoruyor!
EĞİTİM
3 Kez Görüntülendi.
GTÜ Aday öğrencileri geleceğe hazırlıyor