Kategoriler

LÖSEV'den Kocaeli'de farkındalık korteji

26 yılı geride bırakan LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, löseminin önlenebilen ve tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu vurgulamak için 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda Türkiye’nin dört bir yanında farkındalık etkinlikleri düzenliyor.

Türkiye genelinde binlerce gönüllüsü ve vakfa kayıtlı hasta ve aileleriyle bir arayan gelen LÖSEV 3 Kasım Pazar günü Kocaeli İstasyon Caddesi’nde düzenlediği Farkındalık Kortejinde onlarca gönüllüsü, aile ve destekçisi ile “Biz Kazanacağız” diyerek, el dövizleri ve balonlarla renkli görüntüler oluşturdu. Hem gönüllü ve kayıtlı ailelerini buluşturmuş oldu hem de lösemili çocukların sesini tüm ile duyurdu. Katılımcılar yol boyunca sloganlarla birlikte “ Sevgi, iyilik ve umut dolu MÜCADELEMİZ sürüyor” mesajı verdi.

Renkli Katılımcılar

Löseminin rengi olan turuncu renk ağırlıkta giyimleriyle haftanın önemine dikkat çeken katılımcılar, coşkulu sloganlar eşliğinde devam eden kortejde LÖSEV Marşını söyleyerek birlik ve beraberliklerini gösterdiler. İzmit Belediyesi açık otobüsü ile kostümlü gönüllülerin de eşlik ettiği kortejde renkli görüntüler yer aldı.

7 Kasım’ı Turuncuya Boyuyoruz

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda “Ben de LÖSEV'in ve Lösemili Çocukların yanındayım, turuncumla farkındayım” diyorsanız turuncu renkli bir kıyafet ya da turuncu aksesuarlarınızla bireysel ya da kurumsal fotoğraf paylaşımlarınızı  sosyal medya hesaplarınızda #BizKazanacağızLÖSEV@losev1998 etiketleyerek paylaşabilirsiniz. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
1 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, yaz finaline renk kattı
EĞİTİM
1 Kez Görüntülendi.
Çınar Akademi öğrencilerinden gururlandıran başarı
KOCAELİ HABERLERİ
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir orman yangınlarına karşı farkındalığı artırıyor
SAĞLIK
Çocuklarda Sıcak çarpmasına dikkat
KÜLTÜR-SANAT
Geleneksel sokak oyunları millet bahçelerine taşındı
SİYASET
4 Kez Görüntülendi.
Birol Elüstü’den Bursa’ya davet var
DARICA
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bıyık’tan Hacdan dönen Darıcalılara hayırlı olsun ziyareti
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
KOSKEM, bir haftada 167 canı kurtardı
SAĞLIK
1 Kez Görüntülendi.
Zihinsel yük kadınları sessizce yoruyor!
EĞİTİM
3 Kez Görüntülendi.
GTÜ Aday öğrencileri geleceğe hazırlıyor