Kategoriler

CHP'de kongre tarihleri netleşti

Delege seçimlerini tamamlayan CHP Kocaeli örgütlerinde 6 ilçenin kongre tarihi belirlendi. Kongre süreci, 6 Ağustos Pazar günü Çayırova ilçesi ile başlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Merkezi tarafından alınan Kurultay kararının ardından örgütlerde kongre heyecanı başladı. CHP Kocaeli'de de ilçe kongreleri öncesi belirlenen takvime göre 3 Temmuz itibarıyla mahalle delege seçimleri başladı. Delege seçimlerinin 30 Temmuz'da sona ermesiyle de ilçe kongrelerinin tarihleri belirlenmeye başladı. Belirlenen takvime göre kongreler ilk olarak Çayırova ilçesi ile başlayacak. CHP Çayırova İlçe Başkanlığı'nın kongresi 6 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. Çayırova'nın ardından 12 Ağustos Cumartesi günü Darıca, 13 Ağustos Pazar günü Derince, 16 Ağustos Çarşamba günü Kandıra, 26 Ağustos Cumartesi günü Karamürsel, 3 Eylül Pazar günü ise Kartepe ilçe kongreleri düzenlenecek.

"DEMOKRAT BİR İL BAŞKANIYIM"

Delege seçimlerini ve kongreler öncesi süreci değerlendiren CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Mahalle delege seçimlerimizi tamamladık. Ufak tefek aksaklıklar olsa da büyük bir sıkıntı yaşamadık. Şimdi sıra ilçe kongrelerinde. 6 Ağustos Pazar günü Çayırova ile süreç başlayacak. İlçe kongre tarihlerini ilçe başkanlıklarımız kendi inisiyatifi ile belirliyor. Şu süreçte ben ne mahalle delege seçimlerine karıştım ne de ilçe kongreleri sürecine. Demokrat bir il başkanıyım. Pazar gününden itibaren başlayacak ilçe kongrelerimizde de bir sorun yaşanacağını sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
75 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
91 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
42 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
36 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti