Kategoriler

İsmail Baran'ı, Yağmur da durduramadı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, esnafa broşür dağıtarak destek istedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, esnafa broşür dağıtarak destek istedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, SKM programları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 24 Haziran seçimleri öncesinde Başkan İsmail Baran, Hacı Osman Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşlara da bilgiler aktardı. Hacı Osman Mahallesi’ndeki çalışmalara; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri katıldı. Başkan Baran, “"Geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürüyoruz. İnançlıyız çünkü büyük Türkiye yürüyüşünde Körfez gibi Türkiye de bizimle beraber” dedi.

KÖRFEZ DESTEĞİNİ VERECEKTİR

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraber Türkiye'nin aydınlık yarınları için milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullanan Başkan İsmail Baran, “Hacı Osman Mahallemiz bizim her zaman yanımızda oldu. Bundan sonra da desteğini gösterecektir. Vatandaşlarımız Türkiye’de istikrar istiyor. İstikrar için, istikbal için 24 Haziran’da sandığa gidecekler ve oylarını kullanacaklar” ifadelerini kullandı.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Hacı Osman Mahallesi’ndeki ziyaretler sırasında yağmura rağmen AK Partililer çalışmalarına devam etti. Milletvekili İlyas Şeker de Körfez’in AK Parti’ye her zaman sahip çıktığını belirterek, “"Milletimize 16 yıldır canla başla hizmet ediyoruz. Yapılamaz denenleri yaptık, aşılamaz sorunları aştık, Ferhat olduk dağları deldik, vesayetçilere ve darbecilere pabuç bırakmadık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
98 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
64 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
79 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
28 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
94 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
43 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
44 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
38 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti