Kategoriler

Darıca Belediyesi’nden POMEM adaylarına destek

Darıca Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) Sınavına katılmak isteyen adaylar için ücretsiz parkur hazırlık kurslarını düzenlemeye devam ediyor.

Öğrenci dostu belediye uygulamalarıyla gençleri geleceğe daha iyi hazırlamak için çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) Sınavına katılmak isteyen adaylar için ücretsiz parkur hazırlık kurslarını düzenlemeye devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla hayata geçirilen ‘Sanat ve Sporda Liderler Yetişiyor’ projesi kapsamında düzenlenen kurslara Darıcalı gençler yoğun ilgi gösteriyor. Derslerin başladığı POMEM Sınavı kurslarına kayıtların da devam ettiği belirtildi. 28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi kurslarına kayıt yaptırmak isteyenlerin Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik ve Spor Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.

GENÇLERİN YANINDA OLACAĞIZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla başlatılan ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde ücretsiz olarak düzenlenen Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık kursları polis olmak isteyen gençlerin umudu olmaya devam ediyor. Darıcalı gençlerin katılımı ile devam eden kurslarda polis adayı gençler alanında uzman eğitmenler eşliğinde tempolu koşu, açma-germe hareketleri, arttırma koşulları, sınav ve mekik egzersizleri ile koordinasyon kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları ile oluşturulan parkurlarda sınavlara hazırlanıyorlar. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da gençleri geleceğe hazırlamak için destek olmaya devam edeceklerini belirterek polis olmak isteyen gençleri kurslara davet etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
3 Kez Görüntülendi.
Eğitimden üretime, üretimden istihdama
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den annelere sağlıklı beslenme önerileri
SAĞLIK
4 Kez Görüntülendi.
Günlük yaşam alışkanlıkları Varis riskini artırıyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, Atlas Tersanesi’ni ziyaret etti
YAŞAM
12 Kez Görüntülendi.
DASK Genel Sekreterliği’ne Balkır Demirkan atandı
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
“Tramvay yatırımı kentin imgesine önemli bir katkıdır”
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Çatal: Tramvay saatte 30 kez ulaşıma dahil olacak
KÜLTÜR-SANAT
5 Kez Görüntülendi.
Şehir Tiyatroları, iki oyunla Gebzelilerin karşısında
KOCAELİ HABERLERİ
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Eseri olmayanın yerinde yeller eser”