Kategoriler

Ercan: Hedefim 24 Saat yaşayan Gebze

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde AK Parti Gebze Belediye başkan aday adayı olan Yüksel Ercan “Hedefim 24 saat yaşayan Işıl ışıl bir Gebze” dedi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde AK Parti Gebze Belediye başkan aday adayı olan Yüksel Ercan “Hedefim 24 saat yaşayan Işıl ışıl bir Gebze” dedi.

Aday adaylığı sürecinde çalışmalar yapan Yüksel Ercan Türkiye’nin pek çok il merkezinden daha büyük olan ve ulaşım noktalarının tam ortasında bulunan Gebze’de hayatın 24 saat olabilmesi adına hazır olan projelerin kendisine görev verilmesi halinde kısa bir zamanda hayata geçireceğini belirtti.

GEBZE İSTANBUL’UN ANADOLU’YA AÇILAN KAPISI

İstanbul’un Türkiye’ye açılan kapısı halinde bulunan Gebze merkezinin Karayoluna, Deniz yoluna, Demiryoluna 5 dakika Sabiha Gökçen hava alanına ise en fazla 15 dakikalık mesafede olduğunu bu özelliği ile de Gebze’nin ulaşım noktasında dünyada eşi benzeri az bulunan bir yerleşim merkezi olduğunu söyleyen Ercan “Bu kadar önemli bir noktada bulunan Gebze’de hayatın 24 saat olması gerektiğini” belirtti.

GEBZE’NİN ARTIK BİR KÜLTÜR KENTİ OLARAK ANILMASI GEREKİYOR

Sanayileşmenin başlaması ile birlikte olağanüstü bir göç alan Gebze’nin artık sanayiye doyduğunu, Dünyada gelişen teknoloji ile birlikte Gebze sınırları içerisinde bulunan sanayi kuruluşlarının da misyonunu tamamladığını da belirten Yüksel Ercan” Yapısı gereği artık trafikten arındırılmış Gebze’de yaşayanların kültürel noktada kendilerini bulacağı, özellikle merkez mahalleler de yapılacak çalışmalar ile 24 saat cıvıl cıvıl bir yaşamın sürdüğü, Gebze’nin sembolü olan Mustafa Paşa Külliyesinin çevresinin açılıp bu ata mirasının Gebze’de yaşayanların ziyaretine kazandırılması, Kentin tam orta yerinde bulunan Kervansarayın asıl işlevinin yapması adına ortaya çıkartılmasına katkı sunmak istiyoruz” diye konuştu.

GÖREV BEKLİYORUZ

1985 yılından itibaren Gebze’de ikamet ettiğini de söyleyen Yüksel Ercan “ 30 yıldan fazla bir zamandır yaşadığımız Gebze’yi cadde cadde, sokak sokak biliyoruz, Uzun yıllardır siyasetin içerisindeyiz, Gebze Belediye meclis üyeliği görevinde bulunduk, Bilgi ve tecrübelerimizi Gebze adına kullanabilmek adına görev bekliyoruz” dedi..

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEBZE
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükgöz Adem Yavuz mahallesi’nde üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi
GEBZE
4 Kez Görüntülendi.
Gebze Balçık’ta yol konforu artıyor
KÜLTÜR-SANAT
5 Kez Görüntülendi.
Eğitimden üretime, üretimden istihdama
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den annelere sağlıklı beslenme önerileri
SAĞLIK
4 Kez Görüntülendi.
Günlük yaşam alışkanlıkları Varis riskini artırıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, Atlas Tersanesi’ni ziyaret etti
YAŞAM
13 Kez Görüntülendi.
DASK Genel Sekreterliği’ne Balkır Demirkan atandı
YAŞAM
4 Kez Görüntülendi.
“Tramvay yatırımı kentin imgesine önemli bir katkıdır”
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Çatal: Tramvay saatte 30 kez ulaşıma dahil olacak