Kategoriler

MHP Körfez’de 2 önemli isim istifa etti

Milliyeti Hareket Partisi Körfez İlçe Teşkilatı'nın önemli 2 isimi istifa etti. Ertam Peker ve Ahmet Topuz önümüzdeki günlerde Körfez İlçe Belediye Meclis üyeliği için başvurularını yapacaklar

Milliyeti Hareket Partisi Körfez İlçe Teşkilatı'nın önemli 2 isimi istifa etti. Ertam Peker ve Ahmet Topuz önümüzdeki günlerde Körfez İlçe Belediye Meclis üyeliği için başvurularını yapacaklar

Milliyeti Hareket Partisi Körfez İlçe Teşkilatı Protokol ve Belediye meclis üyelerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Ertam Peker ve Seçim İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Topuz görevlerinden istifa etti. Ertam Peker ve Ahmet Topuz dün akşam Mhp Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile bir araya geldi. Peker ve Topuz, görevlerinden istifa ettiklerini duyurarak istifa dilekçelerini Mhp Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya teslim etti. Ertam Peker ve Ahmet Topuz önümüzdeki günlerde Körfez İlçe Belediye Meclis üyeliği için başvurularını yapacak. 

HİZMET İÇİN ADAYIM

YARPAŞ Eski Genel Müdürlüğü görevini yapan Ertam Peker, Körfez ilçesinde geniş bir kesim tarafından tanınıyor. İlçe önemli çalışmalarda yer alan Peker; “Ben Körfez doğumluyum ve yıllardır burada yaşıyorum. Buranın insanlarına hizmet etmek istiyorum. Bunun için görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum. Körfez halkına hizmet etmek için yola çıkan arkadaşlarımıza yardım eli uzatmak için Körfez İlçe Belediye Meclis üyeliğine talibim. Önümüzdeki günlerde başvurumu yapacağım” dedi.  

PARTİMDEN GÖREV İSTİYORUM     

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Teşkilatı'nın referandumda Seçim Koordinasyon Merkezi Sorumlusu olarak vazife yapan Muhasebeci Ahmet Topuz’da Belediye Meclis üyeliği için görevinden istifa etti. Topuz; “Mhp’nin katıldığı her seçimde aktif görev aldım. Bugün görev verilirse, verilen her görevi yerine getirmeye hazırım. Ama bu seçimlerde ben partimden görev istiyorum. Vatandaşlarımız teveccühü ile İlçe Belediye Meclis üyeliğine adayım. Gerekli başvuruları önümüzdeki günlerde yapacağım. İl Başkanım ve İlçe Başkanıma çıktığımız bu yolda gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.

KÖRFEZ’DE 3 HİLAL DALGALANACAK

Mhp Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ise ; “Bugün yola çıktığım 2 dava arkadaşım görevlerinden istifa ettiler. Öncelikle iki arkadaşımıza çıktıkları yolda başarılar diliyorum. Mhp son katıldığı yerel seçimlerde önemli bir başarıya imza attı. Bu başarısını bu seçimlerde de gösterecek. Allah’ın izni ile adayımız Azmi Cihat Hatipoğlu ve iyi bir Meclis listesi oluşturarak Körfez’de 3 hilali dalgalandıracağız. Mhp bu seçimlere damga vuracaktır” ifadesini kullandı.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
72 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
91 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
41 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti