Kategoriler

Ali Kemal Aydın'dan, Kaya'ya "Hayırlı Olsun" ziyareti

Gebze'nin tanınan isimlerinden işadamı Ali Kemal Aydın ve Tatlıkuyu Mahallesi Muhtarı Cevat Karaman, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

AK parti Gebze ilçe binasında gerçekleşen ziyarette İş insanı Ali Kemal Aydın, özel tasarım olarak imal edilmiş 3 boyutlu Atatürk portresini Başkan Kaya’ya hediye ederken “ Sayın Kaya bizim hem Trabzonlu olması hem de yıllarca mesaisini Gebze’nin menfaatleri için harcamış, genç yaşına rağmen bölgemiz siyasetinin en tecrübeli isimlerinden biridir. Ülkemiz ve bölgemiz pandemi nedeni ile zor günler yaşıyor. Bu mücadelede hepimizin birlik ve beraberlik içinde bir tavır alarak ilgili makamlarca açıklanan kurallara harfiyen uymak sureti ile bir an evvel bu salgın sürecini atmamız gerekiyor. Başta sağlık çalışanları olmak üzere salgının her aşamasında insan hayatını ön plana alarak mücadeleye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. İlçemizde bu konuda her an kapısını çalabileceğimiz, her an telefonla ulaşabileceğimiz siyasi kimliklerin var olması hepimiz için büyük avantaj. Sayın başkan işte bu isimlerden biri. Görevinde üstün başarılar diliyorum kendilerine.” Dedi

ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Zyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ise “ Hem Ali Kemal beyi, hem de kıymetli muhtarımızı ağırlamaktan çok mutluyuz. Gebze’nin ortak değerleri ve menfaatleri için siyasi nöbetimize tüm gayretimizle devam ediyorum. Malum çok zor bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Her gün her an pandemi nedeni ile çevremizden kötü haberler alıyoruz. Bilim kurulumuzun tavsiyeleri ile alınmış olan tedbirlerin kısa sürede ülkemiz genelinde sonuç vereceğine inanıyoruz. Virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Ali Kemal Aydın abimize ve muhtarımız Cevat Karaman’a ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman her saat Gebze halkının hizmetinde ve yanındayız. Bu anlamlı hediyeleri içinde kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
70 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
58 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
37 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
39 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti