Kategoriler

KOGACE’den İzmir’e destek

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, deprem bölgesi İzmir’e giderek acıyı yerinde gördü. Depremzedelere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Cemal Kaplan ve yönetimi, İzmir’de görev yapan meslektaşlarına polar ve mont desteğinde bulundu.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti,  daha önce Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrasında olduğu gibi, İzmir’de görev yapan meslektaşlarına da anlamlı bir destekte bulundu. Bu bağlamda başkan Cemal Kaplan, yönetim kurulu üyeleri Recep Şeyhoğlu, Ahmet Zeki Ayar, Emrah Eroğan ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti geçmiş dönem başkanı Barbaros Tantan’ın yer aldığı 5 kişilik bir ekip, önceki akşam deprem bölgesindeydi. Bölgede görev yapan gazeteciler için mont, polar ve dezenfektan götürerek onlara geçmiş olsun dileklerini ileten KOGACE yönetimi, acı yerine görmüş oldu. Depremin simgesi olan Rıza Bey Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmalarını izleyen heyet, yardımları dağıttıktan sonra Kocaeli’ye döndü.

KAPLAN, “ONLARI EN İYİ BİZ ANLARIZ”

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Başkanı Cemal Kaplan yaptığı açıklamada,” 21 yıl önce depremi yaşamış bireyler olarak, “İzmir’deki meslektaşlarımızı en iyi biz anlarız’ sloganı altında burada bulunuyoruz. Elazığ ve Malatya’daki gazetecilere daha önce sağladığımız desteğin bir benzerini İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile bölgede görev yapmakta olan meslektaşlarımıza ulaştırdık. Bize bu konuda destekte bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Promast ve Kocaelispor ürünleri satışı yapan firmaya teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
70 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
58 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
37 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
39 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti