Kategoriler

Şahika Ercümen, körfezde daldı

Türkiye Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Şahika Ercümen, Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında İzmit Körfezi’ne daldı

YOLCU GEMİSİNE DALDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Şahika Ercümen’i misafir etti. Şampiyon sporcu Karamürsel sahili açıklarında 20 metre derinliğe batırılan yolcu gemisine dalış gerçekleştirdi. Milli sporcumuz Ercümen, daha önceler buralarda dalış yaptığını fakat şimdiki dalışında denizin temizliğine inanamadığını ifade etti.

ETKİNLİKLER KAPSAMINDA 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Kocaeli’de bulunan su sporları kulüpleri ortaklaşa etkinlikler düzenliyor. Serbest dalış şampiyonu Şahika Encümen, İzmit Körfezi Karamürsel sahili açıklarında 20 metre derinliğe batırılan yolcu gemisinin etrafında dalış yaptı.

DENİZ TEMİZLİĞİNİ BEĞENDİ

Şahika Ercümen, daha önce İzmit Körfezi’nde daldığını ilgi çekici olduğunu ifade ederek, "Bu dalış noktasını çok beğendim. Büyük bir emek harcanmış. Yakın dönemde burası çok gözde bir dalış noktası olacaktır. Körfezde bu şekilde bir batığın olması ve canlılara alan oluşturulması çok mutluluk verici. Büyükşehir Belediyesi çok emek vermiş. Yıllar önce burada dalış yapmıştım, bugünle karşılaştırdığımda deniz temizliğinde ciddi bir gelişme söz konusu olmuş. Daha da gelişecektir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
72 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
91 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
41 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti