Kategoriler

Taşköprü'de üç köyün ortak mezarlığı pırıl pırıl temizlendi

Kocaeli Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprüluler derneği, Körfez İlçesi Himmetli Muhtarı Mustafa Acar, Çıraklı köyü muhtarı Ayhan Turaman tarafından ortaklaşa oluşturulan dilekçe ile bu bölgede üç köyün ortak mezarlığı olan 16 dönümlük mezarlık, Kocaeli Büyükşehir Mezarlıklar Müdürü Zafer Sevil'in görevlendirdiği ekip tarafından pırıl pırıl yapıldı, her yer temizlendi.

Ekiplerin bölgeye gelmesi ile , mezarlık içinde bulunan devrilen ağaçlar yabani diken ile çalılıklar tek tek temizlendi, aiyrıca yine mezarlık içinde bulunan Kur'an okuma bölümü de bayramda  Kur'an okumaya hazır hale getirildi, mezarlığa gelen vatandaşların yağmur ve güneşten korunmaları için tente çekildi, oturma bankları konuldu.

Üç ortak köyün mezarlığını pırıl pırıl temizleyen Mezarlıklar Müdürlüğü Ekibi toplu halde görülüyor...

Kocaeli Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprüluler derneği  Başkanı Ali Osman Kılcan (sağda) ile Büyükşehir Mezarlıklar Müdürü Zafer Sevil bölgede görülüyor. 

KILCAN: " BAŞKANIMIZ BÜYÜKAKIN, MÜDÜRÜMÜZ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ!

Mezarlık Temizlik ekibinin çalışmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınlayan, Kocaeli Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprüluler derneği Başkanı Ali Osman Kılcan, 

"Kocaeli büyükşehir belediyesi mezarlıklar müdürümüz sayın Zafer beye ulaştırılmak üzere Himmetli muhtarı Mustafa Acar Çıraklı köyü muhtarı Ayhan turaman ve Kocaeli Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprüluler derneği olarak ortaklaşa oluşturduğumuz dilekcemiz 7gununde sonuçlandı. Kurban Bayramı öncesi Akçalar, kasımlar Himmetli ortak mezarlığı yaklaşık 16 dönüm artık pırıl pırıl yapıldı. Bu hususta Kocaeli büyükşehir belediye başkanımız sayın Doç Dr .Tahir Buyukakın'a,  mezarlıklar müdürum Sayın Zafer Sevil ve ekibine göstermiş oldukları başarılı çalışmalar dan dolayı Şahsım Derneğim yönetim kurulu üyeleri ve tüm bölge adına saygı ve şükranlarımı sunuyorum!" dedi. YILMAZ IŞIK

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
72 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
91 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
42 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti