Kategoriler

Bülent Atasayan toprağa verildi

İzmir Çeşme'de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Gebzemizin Değerli Büyüklerinden, 18.,19. ve 20. Dönem Kocaeli Milletvekili ve Gebze 1984-87 Dönemi Belediye Başkanlarından  Bülent Atasayan’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

İzmir Çeşme'de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Gebzemizin Değerli Büyüklerinden, 18.,19. ve 20. Dönem Kocaeli Milletvekili ve Gebze 1984-87 Dönemi Belediye Başkanlarından  Bülent Atasayan’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.  Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,   Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Dr. Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Belediyesi Eski başkanlarından Mehmet Emin Akın, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Gebze Ticaret Odası  Başkanı Nail Çiler, CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan,  CHP Çayırova  İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, CHP Darıca Başkanı Gökhan Aktaş, Meclis Üyeleri, siyaset ve iş dünyasından kalabalık sayıda kişi, Gebzeliler, Atasayan ailesi ile ailenin yakınları ve sevenleri hazır bulundular. Koronavirüs önlemleri nedeniyle safların seyrek tutulması nedeniyle cenazeye katılanlar cami avlusu dışına da taştığı görüldü.  Cenazeye çok sayıda çelenk gönderildi, çelenk yerine Türk Eğitim Vakfı (TEV) 'e bağış yapılması için bağış kutuları konuldu.  Cenaze namazının ardından Atasayan'ın cenazesi Osmanyılmaz mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi. .

 Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm Gebzelilere baş sağlığı diliyoruz.  Haber ve Fotoğraflar:  YILMAZ IŞIK

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
71 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
59 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
39 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
40 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti