Kategoriler

İşyerleri yeni normalleşme döneminde sınavda ve denetimde!

Yeni normalleşme dönemine girilmesi ile Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, AVM ve diğer işlerinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştiriyor  

İşyerlerine Koronavirüs denetimleri

 

1 Haziran itibari ile yeni normale dönüş hayatı başladı. Bu süreçte denetimlerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, AVM ve şehir içerisindeki lokanta, pastane, kafe, kahvehane gibi işyerlerine Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler kapsamında denetimler gerçekleştiriyor. İşyerlerine uyulması gereken kurallar ile ilgili tebligatlar yapılıyor. Kurallara uymayan işyerleri hakkında yasal işlemler gerçekleştirilecek.

AVM’LERDE MÜŞTEREK DENETİMLER YAPILIYOR

Büyükşehir Zabıta ekipleri denetimler kapsamında AVM’lerdeki iş yerlerini İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetliyor. Denetimlerde iş yerleri çalışanlarına maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda alınan tedbirler hatırlatılıyor.

LOKANTA VE KAFELER DE DENETLENİYOR

Lokanta, pastane, kafe, kahvehane ve diğer işlerindeki denetimleri, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kendi sorumluluk sahasındaki yerlerde gerçekleştiriliyor. Yine buradaki denetimlerde de hijyen, maske, sosyal mesafe ve Koronavirüs kapsamında alınan tedbirlerin uygulaması konularında kontroller yapılıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
3 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Göztepe karşısında galip
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
“HGS Park” döneminde sıra Karamürsel’de
KOCAELİ HABERLERİ
4 Kez Görüntülendi.
Şehir uykuda, Büyükşehir 7/24 iş başında
SPOR
2 Kez Görüntülendi.
Vali Aktaş, Kocaelispor – Kasımpaşa Karşılaşmasını İzledi
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Gebze KAI Derneği'nden Kültür ve Edebiyat etkinliği
KOCAELİ HABERLERİ
5 Kez Görüntülendi.
40 yıl hatırı olan dostluklar Antikkapı'da tazeleniyor
YAŞAM
15 Kez Görüntülendi.
İSU, su kayıplarını azaltıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Her zaman STK’larımızın yanındayız
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Geçmişle gelecek el ele oyunlarda buluştu
KOCAELİ HABERLERİ
3 Kez Görüntülendi.
Çin’de sıfır atık bilinci Büyükşehir örneğiyle anlatıldı