Kategoriler

Şahinler: "101 yıl önce eşsiz bir kahramanlıkla yazılan destanı gençlerimiz yaşatacak!"

Doğruyol Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim ŞAHİNLER, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 101. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Şahinler'in mesajı şöyle:

"Büyük önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ün önderliğinde;Vatanperver ,bir karış vatan toprağı uğruna  can veren Büyük TÜRK milletinin,Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun mihenk taşlarından olan Millî Mücadele Hareketi’nin başlangıcının 101. yılını Bu yıl Dünyayı saran salgın hastalık münasebeti ile yüreklerimizden eksilmeyen büyük bir heyecan ve coşkuyla yine evlerimizde kutlayacağımız . Günümüzden 101 yıl  önce başlatılan bağımsızlık mücadelesinin yeşerttiği umutlar ve beklentiler her ne kadar namüsait ortamlar yaşamakta olsak da  vatan aşkıyla yüreklerimizde devleşerek  yaşamaktadır.
101 yıl önce  kenetlenerek eşsiz bir kahramanlık ve vatanseverlik destanı yazmış olan ve Hürriyetini hiçbir şeye değişmeyen bu büyük Millet;Emel ve ilkelerinden  taviz vermeyen hareketle milletin birliği sağlanmış, tek vücud olarak, kurtuluş mücadelemiz tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sona ermiştir.
Doğruyol Partisi olarak aynı duygular ile yeni ve güçlü Türkiye için gelecekte Türkiye yi  muassır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan gençlerimizin  Eğitim, sevgi, saygı, hoşgörü ile  akılcı ve  gerçekçi çözüm yolları ile yöneteceklerine inancımız tamdır. 19 Mayıs'ın 101.  Yılını kutladığımız bu gün  Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü,silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen  Aziz Şehitlerimizi  rahmet, minnet ve saygıyla anarken ,geleceğimizin teminatı Gençlerimizin ve Büyük TÜRK Milletinin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını en kalbi duygularımla kutlar saygılarımı sunarım."              

   Halil İbrahim ŞAHİNLER 
   Doğruyol Partisi. Gnl.Bşk.Yrd.
   Siyasi İşler Başkanı

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
72 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
91 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
42 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
36 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti