Kategoriler

DARICA mahalle konakları açılıyor

Darıca’da üç ayrı mahallede yapımları tamamlanan Mahalle Konakları açılış programlarıyla birlikte halkın hizmetine sunulacak.

Darıca’da üç ayrı mahallede yapımları tamamlanan Mahalle Konakları açılış programlarıyla birlikte halkın hizmetine sunulacak.

Yıl içerisinde temelleri atılan Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı, Darıca’lı Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ismi verilen Kazım Karabekir Mahalle Konağı ve Osmangazi Mahallesi Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı birer hafta arayla hizmete açılıyor.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Karabacak, tüm vatandaşları mahalle konaklarının açılışına davet ederken, "Üç ayrı noktada hizmete açacağımız Mahalle Konaklarımızın ilkini Bağlarbaşı Mahallesi’nde 17 Eylül 2018’de, ikincisini K.Karabekir Mahallesi’nde 24 Eylül’de ve üçüncüsünü de 01 Ekim 2018 tarihinde hizmete açacağız. 

Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konaklarımızın içerisinde mahalle muhtarlıkların yanı sıra çok amaçlı salon, aile sağlık merkezi, kütüphane, okuma salonu, cafe ve mescid gibi alanlar da bulunacak. 

Mahallelerimizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan mahalle konaklarımızı zamanla diğer mahallelerimize de yaparak daha geniş alanda hizmet vermeyi planlıyoruz. Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun. Bu güzel günde tüm halkımızı açılış programımıza davet ediyorum" dedi.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
70 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
58 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
37 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
39 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti