Kategoriler

Çiler: " Büyüklerimiz; hayatımızın en kıymetli hazineleridir!"

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 18-24 MART YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’nı kutladı. Çiler'in kutlama mesajı şöyle: 

"Bizler, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, tam tersi onların varlıklarından mutluluk duyan, hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe sahibiz. Tecrübelerinden, birikimlerinden yararlandığımız, kıymetli bir bilgi hazinesi olan değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak geleceğimizin de teminatıdır. Toplum olarak geleceğe güvenle bakabilmemiz için, bugün yaşlılarımızın sorunlarına duyarlı olmalı, sorunlarının çözümü için başlatılan girişimlere destek vermeliyiz.

Büyüklerimiz; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Yaşlılarımızı gerekli saygı ve sevgiyi göstermeyi hiç unutmamamız için 1982 yılında Yaşlıları Koruma Derneği’nin ilan ettiği 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, kültür ve medeniyetimizin değerli taşlarıyla süslenmiş başımızın tacı yaşlılarımıza saygılarımı sunuyorum.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nı tüm içtenliğimle kutlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen en kutsal değerlerimiz yaşlılarımıza saygı ve sevgilerimizle, sağlıklı ve huzur dolu bir ömür dilerim."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
72 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
91 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
42 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti