Kategoriler

KMİOSB'un yapacağı Atölye Binası protokolü imzalandı

Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında, Dilovası ilçesinde eğitim öğretime devam eden Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sahası üzerine  Kocaeli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından sanayicilerin nitelikle eleman ihtiyacını karşılamak üzere yapılarak, hibe edilecek olan atölye binasına  ait protokol imza töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Protokol İmza törenine;  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Osman Ekşi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Aksoy burada yaptığı  konuşmada şunları söyledi: “Meslek Liselerimizin temel amacı iş dünyasına nitelikli eleman yetiştirmektir. Meslek Liselerimizin iş dünyası ile işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürmesini özellikle arzu ediyoruz. Gerek Organize Sanayi Bölgelerimizle, gerekse sanayi kuruluşlarımızla bu tür protokoller yapıyoruz. Karşılıklı olarak birbirlerini destekleme amaçlı işbirliğini öngörüyoruz. Sizin sanayi sektörü olarak ihtiyaç duyduğunuz hangi alanlar varsa biz bu meslek liselerimizde o alanları açıp, o nitelikteki insanları yetiştirmek için çalışmalar yapacağız. Karşılıklı işbirliği içerisinde sizlerin açılmasını istediğiniz alanlarla ilgili taleplerinizi, önerilerinizi de alarak, bu noktada önemli bir çalışmayı da hayata geçirmiş, meslek liselerimizi daha güçlü bir hale getirmiş olacağız. ” diyen Sayın Valimiz, eğitime desteklerinden dolayı Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri,  Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sahası içerisinde yapılacak olan atölye binasına ait protokolü hayırlı olsun dilekleriyle imzaladılar.

HABER: Özlem Çimen Esen

                  27.02.2020

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
70 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
58 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
38 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
39 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti