Kategoriler

Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde,  çığ altında kalan vatandaşları kurtarmak amacıyla destek ekip olarak arama kurtarma çalışmalarına katılan ve ikinci çığın düşmesi sonucunda  şehit olan Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün cenaze töreni, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve bölge protokolünüün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İbrikdere Mahallesi Atalar Camiinde düzenlenen cenaze törenine; Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu,  Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcıvekili Erdal Yücel, İlçe Kaymakamları, İl  Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İstanbul Jandarma Komutanı Korgeneral Nuh Köroğlu,  İlç Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri,  askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve Şehidimiz Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün özgeçmişinin okunmasından sonra İkindi namazına müteakiben İl Müftüsü Sinan Cihan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından tören mangası eşliğinde top arabasına taşınan şehidimizin naaşı tekbir ve dualarla İbrikdere Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Haber : Özlem ÇİMEN ESEN

06.02.2020

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
70 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
58 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
37 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
39 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti